Brussel voor allen
Toeristische gids voor de reizigers met beperkte mobiliteit
Beginpagina > Gids > Atomium

Atomium

Toegankelijk met hulp voor personen met een verstandelijke beperking Toegankelijk mits assistentie Voorzieningen voor doven en slechthorenden Assistentiehonden Blinde personen en slechtzienden met assistentie Voetgangers met hulpmiddelen Aangepast toilet Tentoonstellings en conferentiezalen

- Er worden dagelijks geleide rondleidingen met erkende professionele gidsen aangeboden (laatste om 16.30 u), enkel na reservatie en minstens 3 weken op voorhand.
- Een bezoek duurt ongeveer anderhalf uur en brengt u van de basisbol via de verschillende openbare delen naar het panorama. De gids geeft zowel uitleg over de geschiedenis van het Atomium, van bouw tot renovatie, de Expo 58 (permanente tentoonstelling) als over de tijdelijke tentoonstelling.
- De personen in rolstoel hebben enkel toegang tot de Panorama ruimte (niveaus 0 en 7 via de lift)
- Er is een audiogids voorzien voor de blinden en slechtzienden.
- Slechthorenden kunnen een beroep doen op videogidsen in gebarentaal (internationale en Vlaamse gebarentaal) of geschreventaal (Nederlands en Engels). Je kan deze huren aan de balie voor 2 €

Atomium

- Atomiumsquare
- 1020 Brussel
- T. +32 (0)2 475 47 75
- F. +32 (0)2 475 47 79
- E-Mail: info@atomium.be
- Web: http://www.atomium.be
- openingsuren : Het Atomium is elke dag open van 10u tot 18u (kassa sluit om 17u30). - Het Atomium bevindt zich in het noordelijke deel van de stad Brussel, op 5 minuten wandelen van het metrostation Heizel/Heysel (lijn 6) en recht tegenover Mini-Europa.

Online bekijken : http://www.atomium.be

© 2011 AMT Concept • All rights reserved • Powered by Parcours.com • | Zich aansluiten
rss